Cercar en aquest blog

12/07/2009

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura la nova llar de Jubilats de la Fatarella

 
La Fatarella
El director general d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre, Carles Pasqual, ha inaugurat, aquest matí,  la nova llar de jubilats a l'edifici Lo Centro de la Fatarella (Terra Alta).
 
Les obres, que suposen una inversió total de 240.081,62 euros, compten amb un finançament de 166.618,21 euros per part del Departament de Governació i Administracions Públiques a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
Davant el creixent envelliment de la població de la Fatarella i el previsible increment del percentatge de la gent gran, es va considerar necessari establir una sèrie d'estructures i serveis que cobreixen les necessitats bàsiques d'aquest grup de població. Per aquest motiu, s'ha rehabilitat la segona planta de l'edifici de "Lo Centro", que ja acull altres equipaments socials i culturals de la població, com a llar de Jubilats.
 
Els parlaments de la inauguració han anat a càrrec de l'alcaldessa de la Fatarella, Carme Pelejà, el president de l'Associació de Jubilats de la Fatarella, Andreu Descarrega i el director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, qui ha clos l'acte.