Cercar en aquest blog

12/02/2009

Excursió pel terme de Tivissa

L'Agrupació Excursionista La Picossa organitza una sortida pel dia 13 de desembre sota el nom de "El jardí conreat de Tivissa", que passarà pels següents punts: Fondalada de Natocs, Les Moles, Font de Ricapell, Barranc Fondo i Pou de La Neu.

Aquest recorregut transcorre en bona part per camps de conreu actius, des d'avellaners a vinya, passant per olivers, ametllers i cirerers. Hi destaquen alguns trams de sender de gran bellesa i que han estat recuperats recentment. Al llarg del recorregut, a mida que els camps es fan més inaccessibles, els terrenys conreats donen pas als abandonats, conservant encara tot l'encant d'un treball de generacions que va modelar el territori d'arreu de Catalunya. Tothom qui s'apunti a aquesta caminada, podrà contemplar les Muntanyes d'Or que conformen els cingles de Tivissa, indiscutiblement l'actiu excursionista més important de la Ribera d'Ebre. Aquesta ruta ha estat dissenyada pel personal del Consorci de Llaberiai la podeu trobar a la seva pàgina web.

El punt de trobada és al passeig del Pont de Móra d'Ebre i l'hora de sortida, les 8:30 del matí.La caminada durarà unes 3 hores i mitja aproximadament. Tots els interessats, consulteu la web: http://lapicossa.org