Cercar en aquest blog

12/04/2009

MIRALLES: “CAL INVERTIR PER A QUÈ LES TERRES DE L’EBRE NO ES CONVERTEIXIN EN UNA POSTAL DE CAP DE SETMANA”

El coordinador general d'EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, ha visitat avui Tortosa i Amposta per a explicar la proposta de la seva formació per una reforma fiscal progressiva. Ho ha fet primer a la Plaça del Mercat de Tortosa i més tard a les portes de la Fira d'Amposta, repartint la revista que ha editat EUiA amb les seves propostes fiscals, juntament amb el coordinador de les Terres de l'Ebre, Vladimir Escolar i altres companys i companyes d'EUiA de la comarca.

Miralles ha aprofitat l'ocasió per manifestar el seu suport als treballadors i treballadores de Lear i ha declarat que les Terres de l'Ebre necessiten polítiques d'inversió pública, que si bé s'han duplicat en el període de 2003-2009 (governs d'esquerres), encara són insuficients". Per al dirigent d'EUiA "cal invertir per a què les Terres de l'Ebre no es converteixin en una postal de cap de setmana" i ha apostat per les polítiques socials, d'ocupació, d'industrialització.

Respecte al tancament de la fàbrica Lear de Roquetes, Miralles ha acusat a la multinacional de fer "economia depredadora, on només importen els beneficis immediats i la mà d'obra barata". També ha denunciat "la inacció del govern de CiU quan va tancar la filial de Cervera" i que els conservadors "tampoc van pressionar la multinacional Lear per a què desenvolupés polítiques de recerca i desenvolupament a la fàbrica de Roquetes, portant-la a un carreró sense sortida fins el seu tancament".