Cercar en aquest blog

4/15/2010

La companyia SANITAS cedirà 3 bicicletes adaptades al Consell Comarcal de la Terra Alta per al seu us a la Via Verda

Prop de 10.000 clients de Sanitas han fet possible amb un clic de ratolí, que Sanitas doni 30 bicicletes adaptades per a persones amb discapacitat a 10 Vies Verdes espanyoles. Les Vies Verdes, són espais amb una gran accessibilitat, facilitat i seguretat, la qual cosa les converteix en llocs ideals per que nens, ancians i persones amb discapacitat practiquin la mobilitat sostenible i passegin a peu i en bici. La Via Verda de la terra alta ha estat la segona més valorada amb més de 1.000 vots, és per això que es preveu el lliurament d'aquestes bicicletes adaptades (handbikes i tricicles especials) properament.

 
Gràcies a aquestes bicicletes, persones amb mobilitat reduïda podran gaudir de l'esport i de la naturalesa sense que la seva discapacitat suposi una barrera. Aquesta acció solidària és fruit d'un conveni de col·laboració subscrit entre Sanitas i la Fundació También, entitat sense ànim de lucre que es dedica a la integració de les persones amb discapacitat a través de l'esport adaptat, per al qual han comptat amb la col·laboració de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols, que coordina el Programa Vías Verdes a nivell nacional.
 

El Consell Comarcal de la Terra Alta està estudiant la possibilitat de cedir aquestes bicicletes a les empreses de la comarca que operen a la via verda, per que siguin elles, qui en funció de la seva demanda les que les facin arribar  a aquelles persones que necessitin d'el seu us.  

Aquesta acció complementa  el tram que s'ha adaptat recentment a la Via verda de la terra alta a tot tipus de persones independentment de la seva capacitat i conforma la Via Verda de la Terra Alta com un dels llocs de referència per al turisme accessible.