Cercar en aquest blog
5/25/2010
La comarca de la Terra Alta organitza per segon any consecutiu les jornades gastronòmiques del corder
La seu del Consell Comarcal de la Terra Alta acollirà aquest divendres 28 de maig, a les 10 del matí, l'acte de presentació de les II Jornades Gastronòmiques del Corder a la Terra Alta. Aquesta iniciativa va engegar-se l'any passat amb la participació d'una quinzena de restaurants i cases de menjar de la comarca, amb l'objectiu de donar a conèixer la qualitat del corder criat pels ramaders de la contrada i les seues variades possibilitats gastronòmiques. La presentació de la segona edició de les jornades anirà a càrrec d'Àngel Ferràs, president del Consell Comarcal de la Terra Alta; Josep Montoya, president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Terra Alta; Jaume Descarrega, president del Consell Regulador de la DO del vi de la Terra Alta, i de Ramon Llop, president del Consell Regulador de la DOP Oli de Terra Alta.