Cercar en aquest blog

11/16/2010

Governació signa un conveni amb la Fundació Ilercavònia Futur per a l’adquisició de l’enciclopèdia ‘Història de les Terres de l’Ebre’

El director general d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, juntament amb el president de la Fundació Ilercavònia Futur, Ismael Piñas, signarà un conveni d'adquisició de 57 exemplars del primer volum de l'enciclopèdia Història de les Terres de l'Ebre. L'acte, que comptarà amb l'assistència del director territorial de Governació a les Terres de l'Ebre, Carles Pasqual, tindrà lloc a la Delegació del Govern a Tortosa (Baix Ebre) aquest dijous, 18 de novembre, a les 17 hores. 

La Direcció General d'Administració Local cedirà els 57 exemplars del primer volum de l'enciclopèdia Història de les Terres de l'Ebre als 52 municipis de les Terres de l'Ebre, als quatre consells comarcals de la demarcació i  a la seu dels Serveis Territorials de Governació a les Terres de l'Ebre. El conveni serà prorrogable anualment fins el 2013 amb l'entrega de dos volums anuals.

 

La col·lecció  és un projecte ambiciós, elaborat per uns 200 historiadors i científics socials, que permetrà conèixer minuciosament els orígens, el context, els costums i la història de les Terres de l'Ebre. Els volums de l'enciclopèdia són; Prehistòria i món antic, Història medieval, Història moderna, Història contemporània, Art i cultura, Etnologia i Economia i territori.