Cercar en aquest blog

10/02/2024

Nou gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre i director dels serveis territorials de Salut a la regió

El Departament de Salut ha nomenat Ferran Roche-Campo nou gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre i director dels serveis territorials de Salut a la regió, amb efectes des del dia 1 d'octubre de 2024.

Roche-Campo, nascut el 1972 a Barcelona, es va diplomar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1997. El 2006 va completar la seva especialització en Medicina Intensiva a l'Hospital Clínic de Saragossa. Posteriorment, va realitzar una estada a l'Hospital Henri Mondor de París entre els anys 2006 i 2009, on es va doctorar per la Universitat de París Est.

A la seva tornada a Catalunya, es va incorporar com a metge adjunt a la UCI de l'Hospital Sant Pau de Barcelona, on va exercir fins al 2014. Des d'aleshores, ha treballat com a metge adjunt a la UCI i la Unitat de Cures Complexes de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, sent nomenat Cap de Secció el 2022.

A més, entre els anys 2017 i 2018, Ferran Roche-Campo va completar un Mestratge en Gestió Clínica per la Universitat Oberta de Catalunya, ampliant la seva formació en l'àmbit de la gestió sanitària.

Ferran Roche-Campo ocuparà la vacant d'Ingrid Roca, qui va deixar el càrrec al maig de 2024 després de la seva trajectòria al capdavant de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre.