Cercar en aquest blog

11/16/2010

INCASÒL inicia la comercialització del sector d'activitats econòmiques el Molló de Móra la Nova i Tivissa

INCASÒL comercialitza 12 parcel·les del sector d'activitats econòmiques el Molló, a Móra la Nova i Tivissa, destinades a indústria aïllada gran i mitjana. La superfície de les parcel·les van dels 5.000m2 als 19.000m2.
 
El nou parc empresarial té una superfície aproximada de 36 hectàrees i està situat al sud de la comarca de la Ribera d'Ebre. És accessible des dels principals eixos viaris, com la C-44, la N-420 i l'AP-7, i està pròxim a altres vies de comunicació destacades de la xarxa ferroviària.
Les empreses interessades a participar en el procés d'adjudicació de les parcel·les poden presentar les seves instàncies a INCASÒL fins a l'1 de febrer de 2011.
 
 
Dret de superfície
 
Aquesta fórmula permet a la Generalitat mantenir la propietat del sòl destinat a activitats econòmiques alhora que, en l'actual context de crisi, abarateix als empresaris els costos d'implantació al no haver d'adquirir el sòl on instal·lar-se i desenvolupar la seva activitat.
 
El termini de vigència del dret de superfície és fins a un màxim de 50 anys. Pel dret de superfície de les parcel·les del sector del Molló s'ha fixat un cànon unitari progressiu que va dels 0 euros/m2 de sostre fins als 0,50 euros/m2, al mes. És a dir: el primer any l'adjudicatari no pagaria res pel dret de superfície de la parcel·la, el segon any pagaria 0,25 euros/m2 de sostre, el tercer any pagaria 0,30 euros/m2 de sostre, el quart any pagaria 0,40 euros/m2 de sostre, i el cinquè any 0,50 euros/m2 de sostre, moment en què el preu s'estabilitzaria.
 
 
Altres actuacions en comercialització a les Terres de l'Ebre
 
El Pla de comercialització de sòl per a activitats econòmiques d'INCASÒL inclou 6 actuacions a les Terres de l'Ebre que sumen un total de 25 hectàrees de sòl distribuïdes en 37 parcel·les.
 
Es tracta dels sectors les Planes del Riu d'Arnes, la Plana (2a fase) de Gandesa, Catalunya Sud de Tortosa i l'Aldea, la Partida Aubals de Móra la Nova, el Barranc de Lledó de Santa Bàrbara i la Carretera de la Galera de la Sénia.
 
Les actuacions incloses en aquest programa compten amb unes condicions econòmiques excepcionals. Es tracta d'un nou model flexible i modelable a les necessitats actuals dels clients, amb la voluntat de facilitar al màxim la implantació de noves indústries arreu de Catalunya.