Cercar en aquest blog

12/02/2010

Roig critica la “ineficàcia” de Blanco pel retard de vuit anys en les obres de millora del pas a nivell de Móra la Nova (Ribera d’Ebre)

Joan Maria Roig ha traslladat al ministre de Foment, José Blanco, durant la sessió de control al Govern en el Ple de la Cambra Alta, el malestar de CiU per la seva "ineficàcia" en relació al retard de vuit anys en l'execució de les obres de millora del pas a nivell de Móra la Nova (Ribera d'Ebre), corresponent a la cruïlla de la línia de ferrocarril Madrid-Barcelona amb la N-420.

El senador ha recordat al ministre que l'adjudicació data del 2 de setembre del 2002 i que existeix un compromís del Govern, en la figura de l'anterior secretària d'Estat d'infraestructures, per trobar una solució durant el primer semestre del 2009, a la que encara no s'ha arribat.

Davant l'evasiva de Blanco, Roig ha destacat que resulta "inacceptable que encara no s'hagi fet res". També ha subratllat que "no importa quin hagi estat el Govern que va adjudicar inicialment les obres, sinó que s'ha de fer alguna cosa al respecte perquè és la responsabilitat de l'Executiu".

Paral·lelament, Roig, fora de l'hemicicle ha aconseguit el compromís de Blanco perquè es reuneixi en el termini de quinze dies amb l'alcalde de Móra la Nova per resoldre la situació del projecte.