Cercar en aquest blog

6/24/2013

Móra la Nova, punt de trobada dels temes paranormals

Móra la Nova es va convertir durant tot el dia de dissabte i la matinada del diumenge en el punt de trobada de la provincia per tots els aficionats del món dels temes paranormals, esotèrics i de medicina alternativa. En primer lloc la I Alerta Ovni de les Terres de L´Ebre que va ser tot un éxit amb unes 150 persones que es van aplegar la matinada de dissabte 22 de juny a la montanya de Sant pau de Móra la Nova.Després

li va correspondre el torn al I Congrés de Paraciències, Esoterisme, Espiritualisme i Medicina Alternativa. Durant tot el dia el casal municipal es va convertir en el focus d'atenció de tots els amants d'aquests temes. Van ser sis els ponents que davant d'un auditori a prop de les 200 persones van oferir diferents temes que van entusiasmar a tot el públic assistent.

Pel matí l'alquimista Rosa Hernández, el grafòleg Miquel Biarnés i l'investigador de l'art antic Lluís Cardona, van exposar les seves ponències. A la tarda va ser el torn de la vident i mèdium Montse, del sanador espiritual Josep Betrien i de l'astròleg Fèlix Neila. En tot moment el públic es va entregar i les preguntes i els casos pràctics van estar en tot moment presents en aquest aconteixement.

Quan va acabar el congrés, va tindre lloc al pavelló firal la I Fira esotèrica comarcal fins la matinada. Va ser molta la gent que la va visitar i que va sortir molt satisfeta pel que allí  es va trobar. Les consultes dels diversos ponents eren molt concurrides i alguna amb una llarga cua. Un total de 15 expositors es van donar cita i l'opinió general va ser de satisfacció i amb ganes de repetir la propera edició.

Francisco Román organitzador d'aquests actes i director del programa radiofònic de Ràdio Móra d'Ebre Cadena Ser "Septimus" que s´emiteix també per Ràdio Mòra Nova i Ràdio Tivissa, va fer una valoració molt positiva dels tres grans aconteixements que es van produir aquest cap de setmana a la població de Móra la Nova

Cal mencionar el suport incondicional de l´ajuntament de Mòra la Nova per la cessió tant del Casal Municipal com el Pavelló Firal per poder portar a terme aquests aconteixements que han fet que Mòra la Nova s´hagi convertit aquest cap de setmana en la capital de l´Altra Realitat. .