Cercar en aquest blog

6/25/2013

Teresa Àlvarez rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

Foto1


La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, ha lliurat aquest migdia la Medalla Centenària del Departament a la senyora Teresa Àlvarez. A l'acte, que s'ha celebrat a la Residència Les Escoles, també hi han assistit amics i familiars, la direcció i el personal del centre, així com el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí, i representants de l'Ajuntament de Flix.

 

Teresa Àlvarez i Cervelló va néixer el dia de Sant Joan de 1913 a Corbera d'Ebre. Va viure en aquest municipi de la Terra Alta fins que es va casar amb un veí de Flix i es va traslladar a aquesta localitat. Va estudiar fins als 12 anys i va treballar de dona de fer feines.

 

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.