Cercar en aquest blog

4/05/2014

Palmarès de la 2a edició de la Mostra de Teatre de les Terres de l'Ebre

El divendres 4 d'abril es va fer l'acte d'entrega de guardons i la cloenda de la segona Mostra de Teatre Amateur de les Terres de l'Ebre a Tortosa, sota l'organització d'Òmnium Cultural. El palmarès d'aquesta edició va ser el següent:


El premi al millor Equip Tècnic per al Grup de Teatre La Pirindola de Vilalba dels Arcs, per l’espectacle Antígona.

 

El premi al millor Vestuari  per al Grup de Teatre Terra Baixa d’Amposta, per l’espectacle Fresenda.

 

El premi al millor Decorat per al Grup Teatre Quatre de Granollers, per l’espectacle El cafè de la marina.

 

El premi al millor Actor de Repartimentper a Miquel Villalba, del Grup de Teatre 8 de Tarragona, per la interpretació del seu personatge en l’espectacle Sóc lletja.


El premi a la millor Actriu de Repartiment per a Elisenda Jardí, del Grup Teatral de Móra d’Ebre, per la interpretació del personatge de Jamie en l’espectacle Coses que dèiem avui.

 

El premi al millor Actor  per a Ricardo Garcia, del Grup de Teatre Quo Vadis, de l’Hospitalet de l’Infant, per la interpretació del personatge Robert en l’espectacle No et vesteixis per sopar.


El premi a la millor Actriu per a Marga Alern, del Grup de Teatre Quatre per Quatre de Granollers, per la interpretació del personatge Caterina en l’espectacle El cafè de la marina.

 

El premi a la millor Direcció per a Aleix Vallverdú, del Grup de Teatre Quo Vadis, de l’Hospitalet de l’Infant, per  l’espectacle No et vesteixis per sopar.

 

El premi a la millor Obra de la II Mostra de Teatre Amateur de les Terres de l’Ebre per El cafè de la marina, del Grup de Teatre Quatre per Quatre de Granollers.