Cercar en aquest blog

10/16/2014

COMUNICAT DE L'EQUIP DE GOVERN ALCANAR


---------- Missatge reenviat ----------
De: Pere Ferré i Panisello <pferre@esquerra.cat>
Data: 16 octubre de 2014 19:27
Assumpte: COMUNICAT INFORMATIU I FOTO ERC COMUNICAT EQUIP GOVERN ALCANAR
Per a:



http://www.esquerra.cat/esquerraP-logonou.jpg

 

Alcanar,16 d'octubre del 2014

 

Arran de l'operació policial que estem vivint a l'Ajuntament d'Alcanar, l'equip de govern aquí present volem manifestar el següent:

 

- Que ja fa gairebé un any la Guàrdia Civil va venir al nostre Ajuntament a requerir diversa documentació sobre diferents projectes; i avui, la mateixa Guàrdia Civil ha tornat per portar a terme una actuació complementària a aquella amb l'objectiu de demanar més documentació dins el marc de l'expedient instruït

 

- Volem recordar que després de gairebé un any de que la Guàrdia Civil hagi disposat d'absolutament tots els expedients que llavors va requerir, a dia d'avui no hi ha cap imputat al respecte.

 

- El regidor, l'alcalde i els tècnics han estat retinguts dins l'ajuntament atenent totes les demandes i requeriments documentals de la guàrdia civil.


- Donem el màxim suport i confiança al nostre Alcalde, Alfons Montserrat, i al nostre company i regidor, Josep Manel Martí; perquè sempre han exercit el seu treball de manera honesta i legal.


- Agraïm de tot cor la multitud de mostres de suport que hem rebut durant tot el dia d'avui per part de la gent i entitats d'Alcanar, i també d'altres alcaldes i regidors de pobles de les Terres de l'Ebre