Cercar en aquest blog

12/24/2014

Declaració institucional de l'Ajuntament de Móra d'Ebre de suport a l'exalcalde de Flix Pere Muñoz



Els tretze regidors de l'Ajuntament de Móra d'Ebre han subscrit avui en sessió plenària una declaració institucional de l'Ajuntament de suport a Pere Muñoz i Hernàndez, qui va ocupar els càrrecs d'anys d'alcalde de Flix durant 14 anys,  de president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i de senador del grup de l'Entesa.

La declaració institucional s'ha aprovat davant la possibilitat apuntada pels mitjans de comunicació que Pere Muñoz pugui ser imputat per cobrar dietes de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). Muñoz fou membre de l'executiva de l'FMC entre els anys 2003 al 2007, per aquesta tasca rebia uns 160 euros mensuals en concepte de dietes per cobrir les despeses de desplaçament

La declaració institucional de l'Ajuntament de Móra d'Ebre se suma a la que va aprovar anteriorment l'Ajuntament de Flix. El ple municipal de l'Ajuntament morenc considera que Pere Muñoz és "una bona persona, de la qual no tenim perquè dubtar de la seua honorabilitat, honradesa i honestedat" en l'exercici de les seues funcions públiques.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha qualificat de "miserables" les dietes que va cobrar Muñoz per exercir les seues funcions a l'FMC i considera que si l'entitat municipalista va cometre un error administratiu en el pagament de dietes als seus càrrecs això "no hauria de fer cap de cap manera a l'àmbit penal".

La declaració institucional de l'Ajuntament de Móra d'Ebre es trametrà a l'Ajuntament de Flix, al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i al Senat.