Cercar en aquest blog

5/31/2015

Arnes celebra una nova edició de la Festa de la Mel

La població d'Arnes, a la Terra Alta, ha celebrat avui els actes de la 12a Festa de la Mel, producte vinculat amb el nom de la localitat (arna, arnes). Una setantena de paradetes de venda de mel i de productes agroalimentaris i artesanals han ocupat el centre urbà d'aquesta població durant tota la jornada.

Des de les 10 del matí s'han succeït les activitats vinculades al món de la mel i de la cera. S'ha obert el Centre d'Interpretació de la Mel i hi ha hagut diverses actuacions musicals. Cal destacar també la presència d'una ONG que ha recaptat fonts per destinar-los als damnificats dels terratrèmols del Nepal.

Per la seua banda, l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta ha promocionat en un estand de la festa l'oferta turística de la Terra Alta. L'entitat ha distribuït un mapa turístic de la comarca i de la Via Verda (d'Alcanyís a Tortosa), que inclou les dades de la seixantena d'establiments adherits a l'entitat.

L'acte inaugural ha anat a càrrec d'Anna Xirinachs i Codina, que va ser la persona que va tindre la idea de crear aquesta fira ara fa dotze anys.