Cercar en aquest blog

7/20/2015

La Joventut Esportiva de Riba-roja fa una crida per tirar endavant les 24 hores de Futbol Sala del dia 24

L'Àrea d'Esports de Riba-roja d'Ebre i la Joventut Esportiva Riba-roja organitzen el cap de setmana del 24 i 25 de juliol les 24 hores de Futbol Sala al municipi, si és que el nombre d'equips participants ho permet.

I és que la inscripció a les 24 Hores finalitzava el passat divendres 17 de juliol, però a hores d'ara només hi ha cinc equips apuntats a la cita, la qual cosa fa inviable tirar endavant la competició. És per això que la Joventut Esportiva ha decidit ampliar el termini per inscriure's fins aquest dimecres 22 de juliol. 

Segons l'organització, cal un mínim de vuit equips per poder organitzar aquest esdeveniment. En cas contrari, se celebraria un torneig de menor dimensió, tot i que aquesta és una opció que per ara es deixa en segon terme a l'espera d'aconseguir el mínim de participants necessaris per a unes 24 Hores que són tota una tradició dels estiu riba-rojans. 

Inscripcions, 1.500 euros en premis i serveis del torneig

Per participar cal que els equips s'inscriguin i formalitzin el pagament, de 130 euros per equip, dels quals 30 són per a l'assegurança mèdica. 

El premi per al primer classificat serà de 1.000 euros; 400 per al segon classificat i 100 per al tercer. A més del premi econòmic, hi haurà trofeus per als tres primers equips classificats, i també per al porter menys golejat i per al jugador que faci més gols durant el torneig.

Els partits estaran dirigits per àrbitres federats i hi haurà servei d'ambulància i zona de vestuaris, a més de bar-restaurant a la mateixa zona del poliesportiu municipal. A més, els jugadors de les 24 hores disposaran d'entrada gratuïta a les piscines municipals i d'aigua durant els partits.

Més informació: j.e.ribarojadebre@gmail.com o al 652 168 470.

L'ingrés per participar s'ha d'efectuar al número de compte corrent 2013/3031/33/0200073998.


31 nens a les 12 hores de Futbol Sala Infantil 

D'altra banda, aquest cap de setmana es van celebrar les 12 hores de Futbol Sala Infantil, 31 nens d'entre 8 i 14 anys de quatre equips participants. La competició es va celebrar divendres a la nit al Pavelló Municipal.

L'equip guanyador en aquesta edició de les 12 hores va ser l'Aston Cacaolat de Flix, quedant com a segon classificat el Bar Pota de Riba-roja; tercer l'equip del Poliesportiu de Riba-roja; i en quarta posició el patrocinat pel bar La Societat de Riba-roja.

Les competicions de futbol sala formen part de la programació d'estiu de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Riba-roja, que inclou una àmplia oferta esportiva durant els mesos de juliol i agost per promoure la pràctica esportiva entre els riba-rojans. Així, des del passat 6 de juliol se celebra el Campionat Multiesportiu d'Estiu, de dilluns a divendres, que cada dia al vespre convida als majors de 15 anys a participar en partits i tornejos de diverses disciplines, com futbol, korfbal, badminton, pàdel, voleibol, tennis i waterpolo. A més, entre setmana el pavelló està obert fins a la mitjanit i també s'han programat cursets de natació i aquagym per a diverses edats. A més, el cap de setmana del 25 de juliol s'organitzen les 24 hores de Futbol Sala i el 9 d'agost hi ha programades les 3 hores de natació "Non stop" a les piscines municipals.