Cercar en aquest blog

7/08/2016

L’Hotel Hostal Sport incentiva el turisme saludable al Priorat

L'Hotel Hostal Sport de Falset amplia el ventall d'activitats per atendre nous segments de demanda turística amb el disseny d'un cap de setmana de retir per viure el Priorat des d'una perspectiva saludable. La proposta inclou una estada de tres dies a l'Hotel i al restaurant amb sessions dirigides per la professora Anna Pros Vallverdú, membre de l'Associació Espanyola de Practicants de Ioga (AEPY).

La proposta s'adreça a particulars i/o grups que programin les seves vacances en entorns rurals i naturals i que vulguin aprofundir en el silenci, la lectura i el passeig i prendre consciència, en paral·lel, de la importància de la respiració i dels bons hàbits alimentaris.

El programa de retir s'iniciarà divendres 5 d'agost a Falset amb dues hores de hatha ioga. Les classes tindran lloc al jardí interior de l'Hotel Hostal Sport. Tot seguit, tindrà lloc el sopar en un dels salons del restaurant. Tots els àpats seran ovolactovegetarians.

Dissabte dia 6 es reprendrà l'activitat amb una hora de meditació. Després hi haurà temps per esmorzar i temps de lleure fins que comenci una nova classe de Hatha ioga. A les 14h s'ha programat el dinar i, a la tarda, una sessió de ioga restauratiu, acompanyat de mantres, olis essencials, bol tibetà i cròtals. En acabar, es realitzarà una hora de pranayama i ioga nidra.

Diumenge, últim dia de l'estada zen al Priorat, es començarà amb tres quarts d'hora de yin ioga i el mateix temps de mediació, després. Les classes es reprendran a migdia amb una sessió de hatha ioga i el programa finalitzarà amb un dinar.

Aposta per l'especialització turística

Amb aquesta iniciativa, l'Hotel Hostal Sport va més enllà de les propostes tradicionals d'enoturisme al Priorat i s'obre al turisme saludable, un nínxol de mercat creixent arreu del món. L'establiment del Priorat s'ha proposat segmentar totes les activitats que s'ofereixen per tipologia de clients i l'interès que manifesten per noves formes de turisme, més saludables i més respectuoses amb l'entorn i el propi cos. El nou espai web de l'Hotel Hostal Sport posarà al centre de tota l'oferta enoturística el perfil del client perquè sigui més accessible la recerca d'activitats vinculades amb l'estil del demandant.