Cercar en aquest blog

11/23/2016

1r Cap de Setmana de l'Esport a la Terra Alta


En el marc del projecte Tardor Jove Saludable, que té per objectiu reduir les conductes de risc entre els adolescents i potenciar els hàbits de vida saludables, des de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Terra Alta es va organitzar el 1r Cap de Setmana de l'Esport, celebrat durant els dies 18, 19 i 20 de novembre de 2016, amb gran èxit de participació. 

La inauguració va tenir lloc al Casal de Joventut de Gandesa el passat divendres, amb la ponència "Ser només pares", a càrrec del psicòleg Pep Marí, on van assistir més d'una trentena de persones, entre les quals pares i mares, entrenadors, socis e clubs esportius i la consellera de Joventut del Consell Comarcal.

El dissabte al matí, tjoves que no havien jugat mai a pàdel van tenir la oportunitat de gaudir de classes d'iniciació amb els professors del Club de Pàdel Gandesa. A més, els ja iniciats en aquest esport, van jugar un torneig per categories.

A la tarda, es va celebrar el campionat mixt de futbol sala al pavelló Josep Vidal Lluís de Gandesa, on van participar quatre equips formats per nois i noies de diverses poblacions de la comarca i, finalment, el diumenge al matí va tenir lloc una masterclass d'aquagym a la nova piscina coberta de Batea, a càrrec de la professora Cristina Ribera.

Totes les activitats eren gratuïtes i els participants van rebre la samarreta del 1r Cap de Setmana de l'Esport. També es van celebrar sortejos de material esportiu per a tots els assistents. L'empresa Qualiesport va ser l'encarregada de gestionar les activitats de forma més que satisfactòria, juntament amb els tècnics de l'Oficina Jove de la Terra Alta.