Cercar en aquest blog

11/23/2016

Els més de 200 alumnes de l'Escola La Mercè de Tortosa gaudeixen d'un esmorzar saludable


Campanya

La directora territorial d'Ensenyament, Manolita Cid, i el director territorial de Salut, Ismael Piñas, juntament amb la regidora d'Ensenyament de Tortosa, Anna Algueró, i la directora del centre, Rosa M. Curto, han participat aquest matí amb els més de 200 alumnes de l'Escola La Mercè de Tortosa en la campanya "Esmorzars saludables".

 

L'objectiu principal de la campanya és inculcar en l'alumnat d'aquests centres amb necessitats educatives especials la necessitat d'adoptar hàbits de menjar saludables. Alhora aquest projecte també implica la integració de a l'alumnat del Cicle Formatiu de Cuina del CEE Sant Jordi, de l'EMD Jesús, que participa activament, ja que són els encarregats de servir els esmorzars de fruita fresca i galetes, que elaboren ells mateixos al centre educatiu.

 

Aquesta campanya, que es dur a terme per tercer any consecutiu, neix arran de la recaptació econòmica de l'Esmorzar solidari que es programa dins les Jornades d'Adolescència de les Terres de l'Ebre.

 

Aquesta campanya de 2016, a més de l'Escola La Mercè, també es durà a terme a l'Escola Remolins de Tortosa, el 15 de desembre, com en les darrers edicions.