Cercar en aquest blog

11/23/2016

La Terra Alta organitza “Càpsules de formació per a persones emprenedores i pimes” per a aprendre a construir i mantenir una tenda online amb Prestashop

La Terra Alta organitza  "Càpsules de formació per a persones emprenedores i pimes" amb l'objectiu de donar les nocions per a aprendre a construir i mantenir una tenda online amb Prestashop . La formació la imparteix l'empresa TACTIC, Consultoria informàtica.

Aquesta acció  està inclosa dins del Pla de treball de la Xarxa Emprèn del Consell Comarcal de la Terra Alta per a aquesta anualitat, un pla cofinançat pel Departament d'Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu.

Participen en les diferents sessions 10 persones emprenedores dels diferents sectors econòmics, especialment del sector serveis i comercial. Els participants veuen els passos clau per a crear i mantenir una tenda online amb tecnologia Prestashop, una de les plataformes de venda online líder i d'ús gratuït.

Aquesta formació és ideal per a les persones que engegar un negoci online, o per a les que ja disposen d'una tenda online en marxa i volen explotar-la i traure-li tot el suc.

És una formació pràctica, on l'alumnat pot aprendre i practicar. Els continguts claus són: la instal·lació de la plataforma Prestashop; els principals mòduls d'utilitat, les plantilles de disseny gràfic, el procés de venda i la relació amb els clients,  els catàlegs de productes i la seva classificació, els pagaments i l'enviament de productes, les devolucions, el marc legal, la internacionalització, la integració amb altres plataformes, SEO i Inboud Marketing.

A més, al finalitzar el curs, es realitzarà una sessió d'assessorament personalitzat i un informe d'anàlisi tècnica de tenda online. 

La Xarxa Emprèn del Consell Comarcal de la Terra Alta atén més de 100 persones amb projecte i/o idea empresarial, per assessorament i acompanyament  en tot el procés de creació d'empresa, accions de sensibilització, motivació, orientació i formació, a més del servei Reempresa.