Cercar en aquest blog

11/17/2016

Móra d'Ebre inaugura el Centre Obert per a infants i adolescents en situació de risc

Móra d'Ebre  va inaugurar el dia 17 de novembre de 2016 les instal·lacions del Centre Obert, que dóna servei a infants i adolescents del municipi en situació de risc. El servei s'ha instal·lat en un edifici de titularitat municipal situat al barranc de les Moreres, que ha sigut condicionat amb una inversió de 60.000 euros assumida per l'obra social de CaixaBank. 

Aquest centre, amb capacitat de 40 places, dóna servei a infants i joves de tres a divuit anys, de dilluns a dijous, de 17.00 h a 18.00 h. Actualment hi assisteixen 35 infants i jóvens del municipi  en dos torns, d'edats compreses entre els tres i els quinze anys. Aquests jóvens reben al centre suport escolar, formació en hàbits saludables i cívics, participen en tallers i jocs, i en activitats socioculturals diverses. El servei el gestiona personal tècnic especialitzat de la fundació Intress.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, va assegurar que actualment s'està treballant per ampliar el servei a les famílies dels infants i jóvens que atén el Centre Obert, per tal de poder "tancar el cercle" i implicar els pares, mares i tutors en els programes que s'impulsen des d'aquest servei d'intervenció socioeducativa. També es vol ampliar l'àmbit territorial del centre a altres pobles de la comarca de la Ribera d'Ebre,

L'acte inaugural va comptar amb la presència de la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Rosana Fatsini; del director general de la fundació Intress, Javier Martínez, i de la directora d'institucions de CaixaBank a Tarragona, Tatiana Caro.