Cercar en aquest blog

12/27/2016

Un home dels nassos cap d'estacio de tren i cursa de sant silvestre a Móra la Nova


L'home dels nassos torna a Móra la Nova com a cap d'estació del tren


Per segon any consecutiu, l'home dels nassos es passejarà el pròxim dissabte, dia 31, al matí, pels carrers de Móra la Nova. Serà un home dels nassos caracteritzat com un cap d'estació de tren. És per això que s'ha elaborat un capgròs que simbolitza aquest treballador de l'estació i que s'estrenarà el pròxim dia 31. Segons ha explicat la regidora de Cultura, Eva Vallespí, "hem volgut donar un valor afegit al nostre home dels nassos i crear-ne aquesta vinculació amb una cosa tan nostra com és el ferrocarril". Aquest peculiar personatge arribarà a l'ajuntament moranovenc a les 11.00 hores i, tot seguit, iniciarà una cercavila pels comerços de la població acompanyat per la xaranga de la banda de música La Ginesta.


XI Cursa de Sant Silvestre de Móra la Nova

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Móra la Nova organitza un any més la tradicional Cursa de Sant Silvestre, el 31 de desembre. L'activitat vol tindre un marcat caire familiar on participin tots, grans, petits, adults i avis, per això està adreçada a tots els públics.

 En aquesta onzena edició, se seguirà el mateix recorregut per diferents carrers del municipi. La sortida serà a les 17 hores de davant de la casa consistorial, amb arribada al mateix lloc. L'organització convida a tots els corredors a vestir algun motiu nadalenc per a fer més divertida la darrera cursa de l'any. En finalitzar, s'hi farà un brindis pel nou any i s'hi oferirà un petit refrigeri, a més de lliurar un obsequi a totes les  persones que hagin participat en la cursa.




AGENDA D'ACTIVITATS a MÓRA LA NOVA


23 de desembre 23, 27, 28, 29, 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.

-Parc Infantil de Nadal al Pavelló Firal. (els dies 30 i 5 sols horari de matí). Horari i preu: matins de 9 a 13h (2€) tardes de 17h a 20h (2€). Organitza: Regidoria de joventut.

30 de desembre

-18.00h. Sala Polivalent de la Biblioteca. Espectacle infantil "Els contes de Muniato" a càrrec d'Olga Bessolí. Organitza: Comissió de Festes.

-20.00 h  Casal Municipal. Concert de cançons tradicionals catalanes i nadales a càrrec del grup vocal Antistiana Maskili. Organitza: Comissió de Festes.

31 de desembre

-11.00 h Arribada de l'home dels nassos a l'Ajuntament. Durant el matí el podreu veure passejant pels comerços i carrers de la vila. Organitza: Regidoria de cultura.

-17.00 h XI Cursa popular de Sant Silvestre. Sortida i arribada davant de l'Ajuntament. Obsequi per a tots els participants. Us animem a portar un motiu nadalenc per donar un bon comiat al 2016. Organitza: Regidoria d'esports.

-21.30 h Pavelló firal. Sopar de cap d'any. Organitza: Associació c

ultural Los Descarrilats.

-23.45 h Plaça de l'Església. Comiat musical. Organitza: Ribera Produccions i Comissió de festes.

-00.15 h Pavelló firal. Benvinguda al nou any 2017 amb música variada. Organitza: Associació cultural Los Descarrilats.

5 de gener, Gran cavalcada de Reis

-16.30 h Visita a la residència de la gent gran de Móra la Nova.
-18.00 h Rebuda de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient a la Pça. de l'estació, acompanyats per la Banda de trompetes i tambors i Grup de Twirling de Móra la Nova, recorreran els carrers de la vila, fins a l'Ajuntament, on se'ls hi donarà la benvinguda i es llegirà el pregó. Gran Castell de focs, al Parc 26 d'octubre. Ofrena dels Reis a l'Església Ntra. Sra. del Remei. Organitza: Regidoria de festes.