Cercar en aquest blog

5/15/2023

La Demarcació de Terres de l’Ebre crea un nou premi de periodisme mediambiental gràcies al patrocini del COPATE

La Demarcació de Terres de l'Ebre del CPC convocarà enguany la primera edició d'un nou premi, l'ECOPremi Terres de l'Ebre de Periodisme, gràcies al patrocini del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE). El nou guardó vol tindre una periodicitat anual i busca reconèixer els treballs periodístics relacionats amb temàtiques mediambientals, de la biodiversitat i de la sostenibilitat a les Terres de l'Ebre. Així mateix, vol fomentar treballs periodístics de qualitat que tracten i difonguen les temàtiques abans esmentades, emmarcades en la marca Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre.

El CPC i el COPATE han valorat del tot convenient convocar aquest ECOPremi Terres de l'Ebre de Periodisme, per la realitat del territori, reconegut amb el segell de Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre pels seus dos parcs naturals i per una gran riquesa paisatgística, d'ecosistemes i de convivència amb l'activitat humana.

El premi està dotat amb 1.500 euros, gràcies a la col·laboració del COPATE.

La convocatòria d'este nou guardó se suma a la convocatòria que també fa la Demarcació de Terres de l'Ebre del CPC del Premi Terres de l'Ebre de Periodisme, que enguany arribarà a la seua novena edició. En este cas es premiem i es volen potenciar tots aquells treballs periodístics que parlen de qualsevol temàtica relacionada amb les quatre comarques de l'Ebre.