9/04/2023

MANEL DE LA VEGA: “LA VARIANT DE GANDESA SUPOSARÀ UN ABANS I UN DESPRÉS PEL CONJUNT DE LES TERRES DE L’EBRE”

 El senador del PSC, Manel de la Vega, ha manifestat avui la satisfacció dels socialistes ebrencs per l'anunci de l'adjudicació del projecte constructiu de la variant de Gandesa.

"Fa uns mesos es va licitar aquest projecte constructiu que ara s'ha adjudicat. L'obra comporta una inversió total de 24 milions d'euros i suposarà una millora evident de la mobilitat i de la circulació a la Terra Alta", ha explicat el primer secretari del PSC de les Terres de l'Ebre.

En aquest sentit, Manel de la Vega ha subratllat que "la variant de Gandesa suposarà un abans i un després no tan sols per la comarca de la Terra Alta, sinó pel conjunt de les comarques ebrenques."

"En realitat es tracta d'un triple salt, ja que suposa guanyar en mobilitat, en benestar i en desenvolupament econòmic, donant satisfacció també a una reivindicació del territori", ha reblat.

Tot això forma part d'un conjunt d'obres que des del Govern s'està fent al territori. A més, també es va adjudicar fa poc temps la redacció del projecte constructiu del tercer carril de l'AP-7 i s'ha anunciat un conveni amb la Generalitat per habilitar la sortida del Montsià.

Manel de la Vega també ha posat de relleu que "estem complint amb tot allò que vam dir durant la campanya electoral. Vam assegurar que tornaríem a posar les comarques tarragonines i ebrenques del mapa de les inversions del Govern d'on vam ser foragitats durant els anys del PP, i així ho estem fent. Els fets, no tan sols les paraules sinó els fets, demostren un cop més que els i les socialistes som gent de paraula."

"Precisament per això -ha afegit- és tan important que aquest Govern progressista i feminista del president Pedro Sánchez tingui continuïtat. La ciutadania ebrenca així ho ha entès, com es va demostrar a les eleccions generals del mes de juny. Ara el que cal és seguir amb l'embranzida per continuar avançant en defensa del nostre territori i de la seva gent", ha conclòs el senador socialista.