Cercar en aquest blog

4/06/2009

Èxit de participació del curs de manipuladors d’aliments organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Les persones que han seguit el curs obtindran el certificat que els acredita els coneixements pels diferents tipus de treballs que poden realitzar en els sectors de l'hostaleria, serveis i comerç. Una vegada acabat el curs, que té una durada de 8 hores, disposaran del certificat. 

Els temes centrals del curs han estat, segons, Josep Antoni Peig, director/coordinador del centre de formació BRM al Ribera d'Ebre, Terra Alta i Baix Ebre, coordinador tècnic del curs, "la higiene alimentària, i com a punt més important, l'anàlisi dels punts de control i punts crítics". Roser Martí, formadora del curs, afegeix respecte el temari del curs, aspectes com " el coneixement dels microorganismes que ataquen els aliments. També com s'elaboren alguns aliments i quins són els perills bàsics que poden dur a una contaminació". 

" Amb el Consell Comarcal venim col·laborant des de fa alguns anys, i plantegem un o dos cursos anuals." Afegeix Peig, " A la comarca de la Ribera, els sectors agroalimentari i l'hostaleria tenen molt moviment laboral i cada any surt la necessitat  que els treballadors puguin fer un curs d'aquestes característiques".