Cercar en aquest blog

6/10/2009

Detinguts quatre membres d'una mateixa família per tràfic de drogues a Tortosa

Un mes d'intensa investigació per part d'agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la UI de l'ABP del Baix Ebre, va permetre, el passat 4 de juny, detenir quatre membres d'una mateixa família que es dedicaven al tràfic de drogues a Tortosa.

 

Els detinguts, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa, són:

Milagros GG, de 31 anys

Juan José GG, de 24 anys

Julián GR, de 35 anys

Ramón GG, de 22 anys

 

La Unitat d'Investigació havia rebut diverses informacions sobre la possible venda al detall de substàncies estupefaents en tres domicilis del carrer dels Capellans. Per això, es va iniciar un dispositiu especial, que es va allargar tres setmanes, i que va culminar amb l'entrada i escorcoll dels tres domicilis, sota manament judicial, així com amb l'arrest dels quatre sospitosos.

 

Als domicilis, els agents van trobar diverses substàncies estupefaents, com ara cocaïna, heroïna i haixix, així com 3.000 euros fraccionats en bitllets de 5, 10 i 20 euros. Aquests diners es trobaven amagats entre els llençols d'un armari. A banda, però, també es va poder comissar abundant material de procedència il·lícita, que els detinguts podrien acceptar com a moneda de canvi de les substàncies estupefaents.

 

Així, es van trobar nombroses joies com ara arracades, cadenes, penjolls, polseres, rellotges, i també una desena de telèfons mòbils, dues càmeres fotogràfiques i una de vídeo, dos televisors, diversos aparells d'aire condicionat, aparells reproductors d'àudio, entre altres. Els agents també van decomissar tres escopetes d'aire comprimit i dos ganivets tipus "matxet", un amb una fulla de 15 cm i l'altre de 25 cm.

 

Els quatre detinguts han passat a disposició del jutjat d'Instrucció de Tortosa en funcions de guàrdia, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un de receptació. El jutge va decretar presó per Julián GR.