Cercar en aquest blog

11/13/2009

El director d'Innovació, Universitats i Empresa a Terres de l'Ebre, Josep Monclús, presentarà dilluns a Tortosa els programes AVALIS i PROFIT per al comerç

El director dels serveis territorials del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa a Terres de l'Ebre, Josep Monclús, presentarà dilluns a Tortosa els programes AVALIS i PROFIT per al comerç.

 

El Departament a través de la Direcció General de Comerç ha posat en marxa ambdós iniciatives de potenciació del sector comercial. Amb Avalis Comerç es crea una nova línea de finançament adreçada a millorar el capital circulant de les empreses del sector, i amb Profit Comerç es vol potenciar la formació i reciclatge dels professionals del comerç i garantir un coneixement suficient del català per poder atendre el client en aquesta llengua, aquest programa compta ja amb l'aval del seu antecessor adreçat a la restauració.

 

Aquesta presentació als empresaris comercials de les Terres de l'Ebre, comptarà també amb la participació de la cap de suport a l'empresa de la Direcció General de Comerç, Laura López, la responsable d'Avalis, Elena Garasa, i amb el responsable del programa Profit, Jaume Profitós.