Cercar en aquest blog

11/11/2009

LA CAMBRA DE COMERÇ DE TORTOSA I L’AJUNTAMENT D’HORTA DE SANT JOAN ORGANITZEN UNA VISITA A LES TERRES DE L’EBRE AMB UN GRUP DE CÒNSOLS GENERALS A BARCELONA

La Cambra de Comerç de Tortosa i l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan han organitzat una visita a les Terres de l'Ebre els dies 12 i 13 de novembre, amb la participació dels cònsols generals a Barcelona de Japó, Teruaki Nagasaki; República Txeca, Jaime Martin; Hondures, Carlos Larrumbe; Xina, Wang Shixiong; Finlàndia, Albert Ginjaume; Polònia, Marek Pernal; i Malàisia, Manel Condomines.

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, ha explicat que l'objectiu d'aquesta visita és "donar a conèixer de primera mà als cònsols acreditats a Barcelona la realitat de les Terres de l'Ebre, el seu teixit industrial i comercial, i alguns dels seus principals actius turístics". Mora ha afegit que "volem que aquesta visita serveixi també per potenciar la sortida a l'exterior i la internacionalització de les empreses ebrenques".

Els cònsols arribaran a la Cambra de Comerç de Tortosa demà dijous, 12 de novembre, on seran rebuts pel president de l'ens cameral, José Luis Mora; els alcaldes de Tortosa, Ferran Bel, i d'Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs; el president del consell per la Projecció Internacional de les Terres de l'Ebre i alcalde de Gandesa, Miquel Aubà; pels membres del ple de la Cambra i també per diversos empresaris del territori.

Després de visitar la seu de la Cambra i signar al llibre d'honor, els cònsols visitaran el museu de la Catedral de Tortosa i els Reials Col·legis, i, a les 13.00 hores participaran en una reunió de treball a la seu de la Cambra de Tortosa.

A la tarda d'aquesta primera jornada, els cònsols visitaran la "Catedral del Vi" de Pinell de Brai; participaran en una reunió al Consell Comarcal de la Terra Alta amb diversos alcaldes d'aquesta comarca, i es desplaçaran a Horta de Sant Joan.

El dia 13 de novembre, els cònsols participaran en una recepció a l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan, i, acompanyats pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l'alcalde d'Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs, visitaran l'Ecomuseu dels Ports i les exposicions dedicades a commemorar el centenari de la segona estada del pintor Picasso a Horta de Sant Joan, ubicades al Centre Picasso d'Orta i al convent de Sant Salvador.

La visita finalitzarà amb un dinar de treball que tindrà lloc al "Mas de Quiquet", d'Horta de Sant Joan.