Cercar en aquest blog

11/11/2009

Ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Ebre

El Ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Ebre tindrà lloc el divendres, 13 de novembre de 2009, a les 12.00 hores, a la seu del Consell Comarcal, amb el següent ordre del dia:

És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.

1r- Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2n-. Donar compte de resolucions de Presidència.

3r- Aprovació, si escau, del cinquè expedient de modificació de crèdits al pressupost de l'exercici 2009.

4t- Aprovació, si escau, de l'addenda econòmica al conveni per a la delegació de competències quant a la gestió del servei de transport escolar i per a la gestió del servei escolar de menjador i altres prestacions en matèria d'ensenyament per al curs escolar 2009/2010.

5è- Aprovació, si escau, del conveni a signar amb l'Ajuntament de Tortosa en relació al menjador del CEIP Remolins.

6è- Aprovació, si escau, del conveni a signar amb els ajuntaments de la comarca que s'hi adhereixi per al finançament compartit del transport dels alumnes que cursen ensenyaments post obligatoris.

- Aprovació si escau, del conveni a signar amb associacions de veïns i propietaris de l'Ametlla de Mar per al finançament compartit del transport no obligatoris.

- Aprovació si escau, del conveni a signar amb el Consell Comarcal del Tarragonès per regular la cessió del programari de benestar social.

9è- Aprovació, si escau, del Pla d'Actuació Local en matèria de Serveis Socials de la comarca de Baix Ebre.

10è- Aprovació, si escau, de les bases reguladores per a l'atorgament del Premi Projecte Jove 2009.

11è- Aprovació, si escau, de les bases reguladores de l'atorgament d'ajuts per a ocupació de despatxos del viver d'empreses per part de joves empresaris.

12è- Aprovació, si escau, de la ratificació de sol·licitud de subvenció per a accions de desenvolupament local mitjançant projectes de dinamització territorial.

13è- Aprovació, si escau, del conveni a signar amb "Microbank de la Caixa, SA per a l'establiment de les condicions econòmiques de la línia de microcrèdits.

14è- Aprovació, si escau, de les bases reguladores de l'atorgament d'una beca de col·laboració per a l'inventari del fons de l'historiador Enric Bayerri.

15è- Aprovació, si escau, de l'aprovació definitiva de la desafectació dels terrenys que s'havien de destinar a ubicació d'un abocador controlat de residus sòlids urbans.

16è- Aprovació, si escau, de la ratificació de la presentació d'al·legacions al projecte del Pla territorial parcial de les Terres de l'Ebre i del seu informe de sostenibilitat ambiental.

17è- Aprovació, si escau, de l'informa per l'adhesió de l'Ajuntament de Camarles al Consorci Local de Comunicació.

18è- Aprovació, si escau, de la ratificació de la sol·licitud de subvenció per dur a terme una auditoria energètica de les diferents EDAR de la comarca.

19è- Aprovació, si escau, de la proposta "Moció perquè el Pla de Gestió de la Conca de l'Ebre fixi un règim de cabals ambientals al tram final del riu Ebre" .

20è- Aprovació, si escau, de la proposta de suport al comunicat del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre davant l'anunci de tancament de l'empresa "Lear Corporation" a Roquetes " .

21è- Aprovació, si escau, de la proposta de donar suport al manifest redactat pels sindicats CCOO-Terres de l'Ebre, UGT-Terres de l'Ebre i USOC-Terres de l'Ebre "VOLEM INDÚSTRIA... VOLEM TREBALL NO ALS TANCAMENTS"

22è- Propostes d'urgència.

23è- Torn de control, precs i preguntes.