Cercar en aquest blog

12/23/2010

LA DIPUTACIÓ HOMENATJA ELS TREBALLADORS DE LA INSTITUCIÓ QUE S’HAN JUBILAT AQUEST ANY 2010

Seguint la tradició  d'anys anteriors, la Diputació de Tarragona ha realitzat un homenatge als treballadors de la institució que s'han jubilat aquest any 2010. El reconeixement ha coincidit amb la 38a edició de la tradicional festa que els treballadors d'aquesta institució organitzen amb motiu de les festes nadalenques.  

Enguany els homenatjats han estat: Manuel Mas, Modest Andreu, Jordi Ferret, Montserrat Noguera, Jesús Marmol, Cristina Uriel, José Esquirol, Antonio Córdoba, Tomàs Palos, Montserrat Hernández, Joan M. Ventura, José Gutiérrez, Tomás Muñoz. Cada any, el president de la Diputació aprofita aquesta cita per felicitar les festes i desitjar una bona entrada d'any als treballadors de la Diputació de Tarragona i dels seus organismes autònoms.  

En la seva intervenció  el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va assenyalar que aquest és el quart Nadal de l'actual corporació i "el que dóna fi a aquest mandat". Així mateix, va agrair la feina feta pels treballadors, assenyalant que "formen un gran equip humà que treballa al servei dels municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, i de la seva gent". Poblet va assegurar que la condició de jubilat significa "arribar al final d'una etapa de la vida, la vida laboral", però que per aquestes persones ara s'inicia un altre model de vida "ple d'il·lusions i activitats a realitzar". 

El president de la institució intercomarcal va assegurar que més enllà, i malgrat tot el que s'ha dit sobre el present i el futur de la Diputació, aquesta "té un futur cap a on mirar", que seguirà essent el de servir amb la màxima eficiència i eficàcia als municipis i la seva gent, per aquest motiu, va dir, "la Diputació de Tarragona s'ha modernitzat en els últims anys", adaptant-se als temps moderns i prestant una especial atenció al món del coneixement i de les noves tecnologies. 

"Estem treballant per construir una societat basada en el món del coneixement, tenint com a objectiu principal les persones, la formació i la ciutadania", va assegurar Poblet, qui va acabar el seu parlament felicitant les festes de Nadal i desitjant una bona entrada d'any als treballadors i diputats de la institució que dirigeix i a tota la societat del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. 

La 38a edició  de la Festa de  Nadal de la Diputació va estar presentada per Pilar Senan i Toni López i va comptar amb un espectacle de màgia a càrrec de treballadors de la institució i una actuació musical que va oferir el Grup de Metalls de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona.