Cercar en aquest blog

3/30/2015

Homs: "La independència porta progrés, benestar i oportunitats"


El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat avui que "la independència porta progrés, benestar i oportunitats per a la gent, desmentint les teories que diuen que la independència porta als mals de l'apocalipsi".
 
El conseller Homs ha fet aquestes declaracions durant la seva visita a Santa Bàrbara (El Montsià) on ha inaugurat el Parc de la Independència."Quan un país o un municipi s'independitza ningú vol tornar a la situació anterior", ha assegurat el conseller de la Presidència fent referència a la separació de Santa Bàrbara del municipi de La Galera.
 
Posteriorment, el conseller Homs s'ha traslladat a Ulldecona on ha inaugurat la reforma del Molí d'Oli Cesar Martinell, que actualment s'utilitza com a oficina de Turisme. El conseller de la Presidència ha aprofitat per celebrar aquesta iniciativa i felicitar el consistori per la seva tasca els darrers anys on "ha calgut endreçar els ingressos". En paraules del conseller Homs, "s'apunta un canvi de tendència al país i també a l'administració"tot i que "no serà com la viscuda abans". És per aquest motiu que el portaveu del Govern ha instat a "aprendre a administrar els recursos que tenim". El conseller de la Presidència ha aprofitat la seva visita al Montsià per "agrair la col·laboració dels alcaldes i totes les administracions catalanes" en nom del Govern, "un recolzament que no hem trobat a fora".
 
El conseller de la Presidència ha estat acompanyat pel delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Francesc Pallarès.