Més de 300 persones, procedents de diversos indrets del país, han participat i viscut aquest diumenge l'experiència de la crestada de la mel de romer, una activitat festiva organitzada per l'empresa Mel Muria del Perelló.
El gerent de Mel Muria, Rafel Muria, ha destacat que "s'han complert plenament els objectius d'aquesta segona edició de la festa: promoure les tradicions
lligades al món de la mel, difondre Muria Centre d'Interpretació Apícola i potenciar el dinamisme propi del Perelló com a poble de la mel i de referència
gastronòmica". Rafel Muria ha explicat que els assistents a la festa "han vist com es cresta, com s'extreia la mel abans i com es fa ara, i han valorat molt positivament l'organització i l'Espai Natural on s'ha fet la crestada de la mel de romer i la participació dels restaurants perellonencs". Rafel Muria també ha s'ha referit a l'altra novetat d'aquesta edició consistent "en les jotes interpretades per Joseret i la seva rondalla.
Rafel Muria ha agraït "la implicació de tot el personal de l'empresa" i "el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, de la Cambra de Comerç de Tortosa, del Consell Comarcal del Baix Ebre i de l'Ajuntament del Perelló,". A més també ha fet referència a la procedència dels participants: "en aquesta edició han participat gent i famílies d'arreu del país i d'indrets tan llunyans com Palamós, Solsona, Barcelona i de molts pobles de les Terres de l'Ebre".
La Festa de la Crestada de la Mel de Romer, una iniciativa de Muria Centre d'Interpretació Apícola, ha permès als assistents gaudir d'una diada plena d'activitats
relacionades amb el món de la mel. Després de visitar Muria Centre d'Interpretació Apícola, els participants a la festa s'han traslladat en autocar a l'Espai Natural, ubicat al mig del bosc, per vestir-se d'apicultor i participar activament en la crestada de la mel de romer. La festa també ha inclòs una cata de mels i la visualització del procés d'elaboració de la mel a les instal·lacions de Mel Muria.
El gerent de Mel Muria, Rafel Muria, ha destacat que "s'han complert plenament els objectius d'aquesta segona edició de la festa: promoure les tradicions
lligades al món de la mel, difondre Muria Centre d'Interpretació Apícola i potenciar el dinamisme propi del Perelló com a poble de la mel i de referència
gastronòmica". Rafel Muria ha explicat que els assistents a la festa "han vist com es cresta, com s'extreia la mel abans i com es fa ara, i han valorat molt positivament l'organització i l'Espai Natural on s'ha fet la crestada de la mel de romer i la participació dels restaurants perellonencs". Rafel Muria també ha s'ha referit a l'altra novetat d'aquesta edició consistent "en les jotes interpretades per Joseret i la seva rondalla.
Rafel Muria ha agraït "la implicació de tot el personal de l'empresa" i "el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, de la Cambra de Comerç de Tortosa, del Consell Comarcal del Baix Ebre i de l'Ajuntament del Perelló,". A més també ha fet referència a la procedència dels participants: "en aquesta edició han participat gent i famílies d'arreu del país i d'indrets tan llunyans com Palamós, Solsona, Barcelona i de molts pobles de les Terres de l'Ebre".
La Festa de la Crestada de la Mel de Romer, una iniciativa de Muria Centre d'Interpretació Apícola, ha permès als assistents gaudir d'una diada plena d'activitats
relacionades amb el món de la mel. Després de visitar Muria Centre d'Interpretació Apícola, els participants a la festa s'han traslladat en autocar a l'Espai Natural, ubicat al mig del bosc, per vestir-se d'apicultor i participar activament en la crestada de la mel de romer. La festa també ha inclòs una cata de mels i la visualització del procés d'elaboració de la mel a les instal·lacions de Mel Muria.