Cercar en aquest blog

11/23/2016

EL MONTSIÀ INICIA LES COMISSIONS DEL PROCÉS PARTICIPATIU MONTSIÀ_2026

El projecte de desenvolupament econòmic local Montsià Actiu, vinculat al Consell Comarcal i als ajuntaments del Montsià, s'ha preparat per reunir les comissions de treball per a que s'identifiquin propostes a implementar a mig i llarg termini per dinamitzar l'activitat econòmica del territori i generar llocs de treball. La primera comissió ha estat la de Territori Educador, que ha tingut lloc el passat 14 de novembre a l'Institut Montsià d'Amposta.

 

Les comissions asseuen a la mateixa taula empresariat, institucions públiques, comunitat educativa i ciutadania per elaborar propostes concretes en l'estratègia territorial de millora de l'activitat econòmica i l'ocupació.

 

Precisament en el debat plenari es ficà èmfasi en la importància d'identificar accions o programes que puguin portar-se a terme a partir dels recursos propis i així ser més fàcilment realitzables des d'un propi centre de responsabilitat. Cal comentar que tot aquest treball cooperat respon a la necessitat de retenir el talent de la població jove que va a formar-se fora del nostre territori.

 

Amb la convocatòria del Territori Educador s'ha obert el procés participatiu MONTSIÀ_2026 que aquest mes de novembre també inclourà la celebració de dos comissions més, que són:

 

●     Comissió de Desenvolupament Econòmic i Impacte Social, tindrà lloc els dies 22 i 30 de novembre, a les 18.00 hores, a la seu del Consell Comarcal del Montsià.

●     Comissió d'Ocupació, Igualtat i Cohesió Social, que tindrà lloc els dies 24 i 29 de novembre, a les a les 18.00 hores, a la seu del Consell Comarcal del Montsià.

 

Tota persona que vulgui participar només cal que s'inscrigui i pugui informar-se en el següent enllaç:  http://actiu.montsia.cat/ciutadania-participativa/

 

L'objectiu del projecte és donar suport a la dinamització econòmica del Montsià per generar benestar i llocs de treball mitjançant la potenciació dels recursos endògens i la cooperació pública i privada per millorar les condicions de vida de la població.