Cercar en aquest blog

1/16/2017

La consellera d'Ensenyament inaugura l'ampliació d'un menjador escolar a Sant Carles de la Ràpita


fp

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha inaugurat aquest matí l'ampliació del menjador de l'Escola Carles III de Sant Carles de la Ràpita, acompanyada de l'alcalde del municipi, Josep Caparrós; el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès; i la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Manolita Cid.

 

La consellera ha destacat la inversió duta a terme per millorar el menjador escolar –un total de 280.000 euros finançats per Ensenyament i Ajuntament- i que té com a objectiu apostar per l'equitat i la igualtat de condicions de tots els alumnes.  Ruiz ha posat de manifest que "amb aquesta obra es demostra el compromís i la col·laboració entre les administracions, entre el món local i el Departament d'Ensenyament. El que hem demostrat és que amb un treball conjunt, amb la implicació, som capaços de donar bon servei als nostres centres".

 

La titular d'Ensenyament ha recordat que enguany "es compleixen 85 anys d'una escola creada en la República, i volem posar de manifest que les construccions són importants però el que és més important és el que es fa dins de les escoles. És a les escoles on els nostres alumnes aprenen, es formen i tenen la possibilitat de tenir un bon futur a nivell professional. Per això hem felicitat la tasca dels docents perquè malgrat 85 anys els projectes són innovadors, són replantejar-se cada dia com millorar els aprenentatges dels nostres alumnes".

 

Després de la inauguració del menjador, la consellera i la resta d'autoritats han visitat les instal·lacions de l'escola, que té un total de 633 alumnes matriculats a educació infantil i primària, i una plantilla de 41 docents.