El Celler Josep Grau Viticultor ha inaugurat "Tast de vins", un nou espai al barri del Born de Barcelona (c/ Canvis Nous, 13) que ha d'esdevenir un punt de trobada professional per a importadors i distribuïdors, enòlegs i sommeliers. També per al consumidor final per apropar els vins que elabora a Marçà i a Capçanes, dins de la DO Montsant, i per donar-los a conèixer altres referències exclusives del món.
El projecte l'impulsa el viticultor i enòleg Josep Grau i és un espai estretament vinculat als cellers de Marçà i Capçanes. "Tast de vins" és un punt d'atenció als clients, on presentar anyades, la feina de la vinya i del celler, amb l'avantatge de fer-ho al centre de Barcelona. Actualment, la producció del Celler Josep Grau Viticultor arriba a les 100.000 ampolles, de les quals un 70% s'exporten a l'estranger.
Josep Grau Viticultor gestiona 36 hectàrees de vinya a la DO Montsant, en sòls de diferent tipologia. Les vinyes tenen una edat d'entre 15 i 105 anys i la majoria són petites parcel·les. El treball al camp és manual, des de la poda fins a la verema, i es practica una viticultura orgànica i lliure d'herbicides i pesticides. Les varietats que es cultiven són garnatxa blanca i negra, samsó, cabernet sauvignon i syrah.