Cercar en aquest blog

11/21/2016

El Celler Josep Grau Viticultor obre “Tast de Vins” al barri del Born de Barcelona Barcelona

El Celler Josep Grau Viticultor ha inaugurat "Tast de vins", un nou espai al barri del Born de Barcelona (c/ Canvis Nous, 13) que ha d'esdevenir un punt de trobada professional per a importadors i distribuïdors, enòlegs i sommeliers. També per al consumidor final per apropar els vins que elabora a Marçà i a Capçanes, dins de la DO Montsant, i per donar-los a conèixer altres referències exclusives del món. 

El projecte l'impulsa el viticultor i enòleg Josep Grau i és un espai estretament vinculat als cellers de Marçà i Capçanes. "Tast de vins" és un punt d'atenció als clients, on presentar anyades, la feina de la vinya i del celler, amb l'avantatge de fer-ho al centre de Barcelona. Actualment, la producció del Celler Josep Grau Viticultor arriba a les 100.000 ampolles, de les quals un 70% s'exporten a l'estranger. 

Josep Grau Viticultor gestiona 36 hectàrees de vinya a la DO Montsant, en sòls de diferent tipologia. Les vinyes tenen una edat d'entre 15 i 105 anys i la majoria són petites parcel·les. El treball al camp és manual, des de la poda fins a la verema, i es practica una viticultura orgànica i lliure d'herbicides i pesticides. Les varietats que es cultiven són garnatxa blanca i negra, samsó, cabernet sauvignon i syrah.